Att inreda ett hem är både en inspirerande och kreativ utmaning. Det krävs lite arbete för att få det så som du vill, men det blir bäst i slutändan då det speglar dig som bor i hemmet. För att göra det än mer personligt kan du göra en del av inredningsdetaljerna själv. För att kunna trixa, fixa och pyssla ihop egen inredning kan du hitta grejer på nätet för att kunna skapa det du vill.

Måla din egen tavla

Om du är konstnärligt lagd eller helt enkelt gillar att experimentera kan du ge dig på att måla eller blyerts-skissa din egen tavla. Det behöver inte se ut som ett konstverk som kan säljas på vernissage utan det räcker med att det representerar dig. Om du inte gillar att måla finns det möjlighet att skriva ihop olika visdomsord på ett snyggt sätt med en fin bakgrund och rama in.

Garnnystan

För dig som gillar garn är det en bra idé att knåpa och knyta ihop en egen ampel för att kunna hänga upp dina växter i fönster eller på väggen. Du kan knyta in fina pärlor eller stenar eller fläta snörena i fina mönster. Dina krukväxter kommer att tacka dig för att kunna hänga nära dagsljuset i fönsterna och grannarna kommer bli avundsjuka.