Håll ditt hem välstädat

Städning. Ett must-do. När tiden är svår att få ihop och matkassarna är välfyllda, och så glömde du att handla städprodukter. Igen. När det kommer till städning kan man bli en kreativ mästare på ursäkter. Men backa inte. Slipp släpandet från matvarubutiken och beställ på nätet.

Klassisk såpa eller wipes

Städning kan få vem som helst att bli gråhårig. Men när dammtussarna inte längre stirrar på en under soffan och alla ytor återfått sin glans är man glad att man gjort check och matt för denna gång. Är du en sådan som föredrar att dra fram den gamla hederliga spannen med såpa, trasa och svabb? Eller föredrar du de mer lätthanterliga antibakteriella sprayerna och engångswipes som du bara slänger när du väl torkat av?

Glöm inte badrum och kök

Inget är så harmoniskt som ett rent och fräscht badrum med en svag väldoft. Nog för att kalkfläckar kan var lite mer krävande, men håller man bara efter dem och med rätt medel blir jobbet inte lika krävande. Samma sak gäller spis och ugn. Valmöjligheterna för rengöringsmedel är många.

Vill du städa miljövänligt finns många användbara husmorstips. Väljer du istället mellan rengöringsmedel på sprayflaska till lätthanterliga engångswipes är utbudet lika stort. För storkonsumenten eller den med framförhållning som motgift för lathet finns även storpack.