Byt upp dig i storlek på lägenhet

Förr eller senare kommer du troligtvis till en punkt där du känner att din bostad har blivit för liten. Kanske har familjen vuxit eller kanske har du helt enkelt kommit så pass långt i karriären och livet att den första mysiga lilla ettan inte längre känns tillräcklig. Det kan då kännas jobbigt att behöva börja om från början och leta ny bostad. Som tur är finns det dock ett bra alternativ – byt bostad!

Enkelt och smidigt

Det finns många anledningar till att vilja byta bostad så chansen är stor att någon därute letar efter en lägenhet som stämmer överens med din nuvarande. På den här sidan kan du enkelt skapa en annons som är skräddarsydd efter vad du är ute efter. Sedan matchas du mot andra som söker det du erbjuder. Därefter kan du se över matchningarna och hitta det som passar dig bäst. Superenkelt!

Några saker att tänka på

Det finns förstås en del regler att följa när du byter bostad. Du samt personen du byter med behöver i regel ha bott minst i ett år i era respektive bostäder. Dessutom måste hyresvärden godkänna bytet. Vidare får ingen ersättning förekomma och det måste finnas ett giltigt skäl för bytet.