Bygg ett Attefall och inred som gäststuga

Först och främst är ett Attefallshus en form av extrahus i miniformat. Att bygga ett Attefallshus kan vara skillnaden mellan möjligheter och svårigheter. Istället för att låta barnen ta steget och flytta iväg till en ny stad alldeles för tidigt kan de träna på att bo i ett Attefallshus.

Dessutom kan du hyra ut Attefallshuset efter att barnen har flyttat ut. Det finns många olika Attefallshus du kan välja mellan. Du kan välja både husmodeller som är mer eller mindre färdigbyggda och varianter där grunden är färdigbyggd och du bygger resten.

Hur du kommer igång med ditt Attefallshus

Att flytta hemifrån ska vara enkelt. I takt med att lägenhetspriserna har skjutit i höjden har allt fler vänt sig till andra lösningar som Attefallshus. Med ett betydligt billigare extra hus som är tillräckligt rymligt och påminner om ett gästhus blir Attefallshus användbart till olika sammanhang. Förutom att barnen kan flytta ut på armlängds avstånd kan det i andra fall fungera som en riktigt fin sommarstuga.

Många Attefallshus har ett loft vilket innebär att sovrummet finns på övre våning. Köket, vardagsrum/uteplatsen finns ofta på första våningen. Det finns oerhört prisvärda Attefallshus som du själv smidigt kan bygga ihop med hjälp av byggsatser. Du kan klicka på sorselestugan.se och välja ett Attefallshus som passar dina behov.