Bra tillbehör till din bastu

Med bra tillbehör blir upplevelsen i bastun något extra. Det finns badrockar och tofflor som gör det bekvämt och mysigt, eller varför inte sköna kuddar att luta sig mot. Med rätt inredning får du en härligare stund i bastun och mår även bättre.

Textilier och sitthanddukar till din bastu

Något som är mysigt är lavdukar som är särskilt framtagna för bastun och som är gjorda av en kombination av lin och bomull. För att lyxa till det lite mer finns även bastukuddar att sitta på, som är gjorda i samma material, plus brandsäker vadd av returfibrer.

Aromaterapi i bastun

Med små detaljer kan du enkelt ta bastuupplevelsen till nästa nivå. Testa till exempel aromaterapi i bastun. Det finns ett brett utbud av oljor hos Bastukällan, bland annat eukalyptus, lavendel och björkblad. Du blandar enkelt in doften i vattnet som du sedan häller på bastustenarna. En fin bastuhink kan också bidra till upplevelsen.

Inred för användning

Tänk på att det som är i blickfånget när du kopplar av i bastun ofta är det som du tittar mest på. Ta även inspiration av ställen du besöker. Det är alltid bra att inhämta inspiration, här är en del från tidningen Residence.