• Okategoriserade

Få ordning på ditt avlopp med relining

När du fått problem med avloppet och bor i en villa är det inte så trevligt att åtgärda. Det kan med tiden sluta i en katastrof om inget blir gjort. Har du fett och rester av mat eller hår som satt sig fast behöver du rengöra och avlägsna stoppet med högtryck.

Det behöver du göra snarast så att det inte orsakar större problem hos dig framöver. Läs mer här om vad du kan göra vid problem med avloppsrören och ta hjälp av proffs.

Skador i avlopp

Du kan med hjälp av en besiktning ta reda på hur avloppen ser ut. Genom det får du reda på om där är skador som behöver bli åtgärdade. Skador i rören kan då bli reparerade genom relining som är ett kostnadseffektivt sätt för dig.

Rören blir åtgärdat genom att ett ytskikt av plast lägger sig på det gamla järnet. Men först behöver rören bli tvättat noga och därefter torka. Det är ett smidigt sätt för dig då du slipper stambyte och problem som det kan innebära.

Propplösare till avlopp

Det är många som använder sig av propplösare men de kan orsaka proppar på sikt samt att de är ett mycket frätande alternativ. Ett miljövänligare alternativ är om du använder en vaskrensare ihop med hett vatten och diskmedel.