Vacker belysning utomhus

Sommaren står för dörren och i vissa delar av landet så kanske det har kommit relativt långt i denna härliga årstid. Nu får vi släppa det vi har för händerna inomhus och ge oss ut i vår trädgård för att fixa och dona. Kanske det är dags att ordna någon vacker belysning utomhus.

Belysning på altan

Om ni byggde en altan förra sommaren så kanske det är på sin plats att den får någon snygg belysning. Det finns en hel del att välja på hos A-Ljus när det kommer till utomhusbelysning och kanske du vill fälla in någon form av belysning på sitt altandäck. Som med allt annat så gäller det att planera detta väl så man inte gör något som man inte kommer att tycka om. Kanske ni har en vision om hur ni vill att er belysning ska vara på er altan. Många gånger så beror det på utförandet av altanen som avgör vilken typ av belysning som passar bäst.

Belysning i trädgården

Det får inte bli för mycket belysning i trädgården utan det ska vara något som gör sig bra i den miljö som ni har skapat. Det kanske finns vissa växter som ni vill ska belysas upp extra på kvällen. Även träd kan belysas och skapa en härlig effekt i er trädgård. Även här så gäller det att planera väl. Ska det dras ny elektricitet så koppla in en elektriker som gör detta på rätt och riktigt sätt. Det går inte att bara dra en skarvkabel över gräsmattan utan det måste finnas jordfelsbrytare och uttag som är anpassade för utomhusbruk.