Bygg ett hemmaspa

Har ni länge gått och drömt om att bygga ett hemma spa? Nu kanske ni kommit till den punkt att ni på allvar börjar fundera om hur och var i ert hus som detta spa ska byggas. Har ni en källare där inte så mycket händer så kanske detta är den bästa platsen för ert hemmaspa.

Förvisso så kan man med enkla medel bygga om ett badrum till en mysig plats där man kan koppla av från vardagen. Men om man ändå kanske behöver renovera en källarvåning så kanske det är lika bra att få med ett spa i den paneringen. Finns det ett badrum så har ni en bra start för er renovering. Vatten och avlopp kan vara det som kräver mest arbete. Att riva väggar och skapa tätskikt i ett större rum är det minsta problemet. Även om det kräver en hel del arbete.

Se till så att ni får rummet exakt som ni vill ha det och köp ett rejält spabad när ni ändå är i gång. Visst är det skönt att efter en vecklas arbete få krypa ner i en större modell av bad. Se också till att ni skaffar hem de produkter ni behöver för vattenvård och annat som är viktigt för att ett spabad ska fungera som det ska. Njutningen blir fulländad om allt runt kring ditt spabad har den där mysiga känslan av tropisk miljö. Levande ljus i olika modeller gör sitt till. Se till att även tända något doftljus då även doften är viktigt för vårt välmående.

hemmaspa

Även lite avkopplande musik kan vara på plats när du fyllt ditt spabad, tänt doftljusen och ska krypa ner. Se till så att ingen stör dig under den stund som du ska koppla av i badet. Det är viktigt att alla i familjen accepterar och respekterar din tid som du vill ha för dig själv i den sköna miljön. Det behöver vi alla. Efter badet så kanske du även vill ta det lugnt och få eftersvettas innan du tar dig en renande dusch och påbörjar kvällens aktiviteter med familjen.